Regály do dětského pokoje

Praktické police a regály do dětského pokoje jsou stále oblíbenější. Mají vaše děti příliš mnoho hraček, které jim jen neustále leží na podlaze? Možná prahnete po tom, aby byl v dětském pokoji konečně pořádek, proto se zakoupí nejrůznější boxy, do kterých se mají plyšáci nebo autíčka ukládat. Jenže samotné krabice nejsou zrovna nejvzhlednější, a tak do hry vstupují dřevěné policové regály, které mohou do interiéru vnést konečně požadovaný závan uspořádanosti.

Než začnete skládat věci do polic

Samotná montáž regálového systému je velmi snadná, dokonce i výběr tohoto řešení je jednoduchý, vezmeme-li v potaz, že děti toho těžkého nemají příliš mnoho. Co je však o chlup důležitější je udělat jakousi pomyslnou čistku. Do polic nepatří to, s čím si děti už dávno nehrají nebo na co jenom usedá prach. Jinými slovy snaha o uspořádanost dětského pokoje a skladování hraček v policích je ideální možnost pro to, abyste v hračkách malých ratolestí udělali pořádek.

K tomuto kroku si pozvěte i samo dítě, které může samo určit, s čím si hraje a s čím nikoliv. A dejte mu také možnost hračky například poslat dál a udělat tím jiným dětem radost. Učíte je vzájemnému pochopení, schopnosti se dělit a dalším skvělým vlastnostem.

Policový systém musí být bezpečný

Při montování policového regálu pamatujte na jedno – nejen, že se musí jednat o stabilní řešení, ale také se musí jednat o moderní a bezpečný způsob, jak skladovat hračky a další věci v dětském pokoji. Bezpečnost je na prvním místě, proto pokud se obáváte, že by regál mohl dítěti spadnout na hlavu, raději ho ještě jinak připněte ke zdi.

Obecně regály do dětských pokojů mají jistou míru bezpečnosti v sobě zabudovanou. Jsou vyrobeny ze skutečně pevných konstrukcí a mnohé se montují právě na stěnu čili pravděpodobnost upadnutí je prakticky nulová.