Hodnocení obchodu

4,9 998 hodnocení
Přidat hodnocení
5
901x
4
62x
3
24x
2
7x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jan | 14.5.2021
P Avatar autora Petra | 13.5.2021
Objednala jsem 2 kusy, 1 přišel v pořádku a druhý měl 2 zlomené latě. Při reklamaci vše proběhlo v pořádku, pán na telefonu byl velmi milý. Poslali mi 2 náhradní. Materiál v očekávané kvalitě. Regál je velmi pěkný
J Avatar autora Jan | 13.5.2021
Vše v pohodě, jen trochu delší dodací lhůta.
Avatar autora | 13.5.2021
Š Avatar autora Šárka | 12.5.2021
HS Avatar autora Hana Skoková | 12.5.2021
Avatar autora | 12.5.2021
Avatar autora Michale Ševčíková | 11.5.2021
Pěkný, stabilní,,.....co se týče přepravy, byl otrhaný a poškozený, jelikož jsem ho potřebovala neřešila jsem to.... Příště ano.
Avatar autora | 11.5.2021
J Avatar autora Jaroslava | 10.5.2021
????????
Avatar autora | 10.5.2021
D Avatar autora Dagmar | 10.5.2021
J Avatar autora Jana | 10.5.2021
regál dorazil sice až za měsíc, ale je velmi pěkný a kvalitní jsem spokojena
JR Avatar autora Jana Rosova | 9.5.2021
VB Avatar autora Vilém Barák | 9.5.2021
Vše v pořádku
JL Avatar autora Jiří Lipovský | 9.5.2021
Zboží dorazilo v uvedené 14denní lhůtě. Zboží (regál) má své výhody (cena, velký výběr rozměrů) i nevýhody (obtížnější sestavování, ostré hrany plechů). Více v komentáři k výrobku.
Avatar autora | 8.5.2021
Avatar autora | 7.5.2021
DK Avatar autora Dana Kamodyova | 7.5.2021
Zboží dorazilo velmi brzy,ale chyběl spojovací materiál.Po domluvě s p. Matúšem mi včera oznámili že je vyexpedován.Zatim balíček nedorazil.Mozna díky poště.
Avatar autora | 5.5.2021

Stránka 1 z 50 , položek celkem: 998

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací ZDE